Sulkuluukut

Sulkuluukkumallistomme käsittää laajan valikoiman erilaisia malleja sekä kokoja, erilaisiin käyttötarkoituksiin. Materiaalivaihtoehtoina ovat haponkestävät ja ruostumattomat teräkset sekä tarvittaessa valurauta. Sulkuluukut toimitetaan varustettuna erilaisilla nostolaitteilla.

Tärkeä osa suunnitteluamme on kohteen kartoitus, jolloin pystymme tekemään siihen parhaiten soveltuvan ratkaisun mitoituksineen.

”Pystyi hyvin toteuttamaan räätälöidyn ratkaisun.” -UPM

Suunnitelmia varten HM Haapakoski Oy:n tuotteista on saatavilla mittapiirustukset

Sulkuluukku HM 732, suorakaidemalli

Yli- ja alivirtausluukut sekä siirtoluukut erilaisiin veden virtausten jakamistarpeisiin. HM Haapakosken sekä pyöreään että kantikkaaseen malliin on saatavana erikoismalli, joka on täystiivis. Myös normaali malli on hyvin pitävä.

Haapakosken kehittämä sulkuluukku HM 732 soveltuu käytettäväksi käyttökohteissa, joissa perinteinen luukku ei välttämättä toimi sallittujen vuotovaatimusten mukaisesti.

HM 732 –sulkuluukun luukkuosa kulkee erikoismuovista valmistetun liukukiskon urassa. Erikoismuovi vähentää kitkaa ja helpottaa luukun avaamista ja sulkemista. Johteiden ja tiivisteiden konstruktio sovellettuna yhtenäiselle kehälle mahdollistaa venttiileille ominaisen tiiveyden.

Luukun rakenteissa ei ole hitsaussaumoja. Tämä yhdessä oikeiden materiaalivalintojen kanssa tekee siitä tiiviin, pitkäikäisen ja kestävän vaativimmissakin sääoloissa.
HM 732 -sulkuluukku valmistetaan ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä.

Hyödyllisyysmallisuoja U20010244.

Valmistamme sulkuluukut asiakkaiden toiveiden ja mittojen mukaisesti, aina käyttökohteeseen soveltuvaksi.

HM_Haapakoski_Oy

Sulkuluukku HM 731, pyöreä malli

Sulkuluukku valmistetaan vahvasta ruostumattomasta tai haponkestävästä teräksestä hitsaamalla. Luukun tiivistyspinnat on aina koneistettu ja kiilapalat on valmistettu mittatarkasti vuotojen minimoimiseksi.

Asennus

HM 731 sulkuluukku voidaan asentaa:

1. Upotuskiinnityksellä, jolloin luukku upotetaan suoraan putken päähän pyöreän upotusrenkaan avulla. Erillistä laippaa ei enää tarvita.
2. Perinteisesti laippakiinnityksellä
3. Asiakkaan haluamalla kiinnitystavalla

Luukku voidaan varustaa asiakkaan haluamilla nostolaitteilla.
Hyödyllisyysmallisuoja U20010185

Valmistamme sulkuluukut asiakkaiden toiveiden ja mittojen mukaisesti, käyttökohteeseen soveltuvaksi.

Opastamme mielellämme luukkujen valintaan ja asennukseen liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää myös muusta tuotannostamme